Transport Marfa


În funcție de ce produse comandați, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări, prin flota Calimero, prin servicii de curierat, sau ambele.

În cazul produselor marcate cu mențiunea “Livrare Specializată”, consilierii noștri de vânzări vă vor contacta telefonic pentru a confirma că sunteți disponibil la adresa de livrare solicitată la momentul livrării. Produsele comandate vor fi date spre livrare doar ulterior acestei confirmări. În cazul în care nu se poate face confirmarea, comanda poate fi anulată și va trebui repetată de către client.

Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.
Asigurăm transportul oriunde in Chiajna cu flota Calimero cu excepția drumurilor care nu permit  accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda.

Responsabilitatea curierului Calimero este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.

Dacă marfa este livrată pe paleți, cumpărătorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa îi returneze ori sa ofere în schimb, pe loc, alți paleti de același tip. În situația achitării acestora, paletii vor fi trecuți pe o factură separată care va fi înmânata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul recepției mărfii.